Turbo1 AS

FINN DITT VERKSTED

Vi har samarbeid med mange verksteder i Norge. Hos oss kan du søke opp ditt nærmeste verksted så feilsøking eller turboskifte blir så enkelt som mulig. 

Finn ditt verksted i nærheten av deg ved å skrive inn hvor du bor. Klikk deg inn på siden til verkstedet eller se avstand og få veibeskrivelse.

   Er dere et verksted som ønsker et samarbeid med oss ?

   Vi har det siste året tegnet mange samarbeidsavtaler med verksteder over hele landet. Vi har avtale med verksteder som Sulland Bilsenter på Lillehammer og kjeder som Fix Bil i Bergen.

   Samarbeidsavtale med turbo1, gode rabatter, gode priser, turbo1, Finn ditt verksted

   Kontakt oss for en samarbeidavtale som bla gir dere

    

   • Gode rabatter

   • Bransjens beste garantiordning – 3 år

   • Teknisk veiledning ved behov

   • Rask levering – 1 til 2 dager fra oss ved bestilling før kl. 12.00

   • Henvisning av kunder til deres verksted

   • Sporingsnummer på mail

   • Gratis reklame og forbedring av googlesøk ved ekstern link til hjemmesider.

   Min konto
   Hjem
   0
   Telefonen er stengt i uke 28 og 29. Du kan fremdeles sende e-post til info@turbo1.no eller bestille direkte i nettbutikken.

   sending av fabrikknye og reman turboer, samt vakumklokker, gjøres 10 og 15 Juli. bestilling må være gjort senest 2 dager før. Overhalte bytteturboer vil ikke kunne bli sendt før i uke 30.

   På dette søket fant vi dessverre ikke noe. Hvis du søkte med oem-nummer, kan du prøve uten mellomrom. Fortsatt ikke noe? Send oss en forespørsel her, så kontakter vi deg raskt med pris og leveringstid på turbo

   På dette registreringsnummeret kan det være forskjellige turboer. Søk på oem-nummer eller send oss en forespørsel her, så svarer vi deg raskt med pris og leveringstid på riktig turbo