Turbo1 AS

BYTTETURBO PÅ NETT

Tlf: 32 76 70 00 / Epost: info@turbo1.no

Tlf: 32 76 70 00 / Epost: info@turbo1.no

BYTTETURBO PÅ NETT

Frakt

Vi sender alle våre varer med bypost som blir sendt videre med posten/bring

Leveringsmetoder

Bedriftspakke

Denne tjenesten er frakt av turboer til bedrifter og enkeltpersonforetak. Pakken blir levert på døren til de fleste mottakere innen kl. 16 neste dag. Sendinger leveres normalt på ett punkt i bedriften. For sendinger som skal leveres utenfor kjerneområdet, vil det ta 1 dag ekstra. Det gjøres to leveringsforsøk på mottakers adresse.

Ekspress

Denne tjenesten er også forbeholdt bedrifter og enkeltpersonforetak. Levering til mottaker innen kl. 09.00 eller kl. 11.30 neste morgen, mandag til fredag, i de fleste byer og større steder. Øvrige områder innen kl. 16.00. Noen destinasjoner kan ha mer enn én dags leveringstid (for eksempel øyer uten daglig ferjeforbindelse og lignende).

Klimanøytral servicepakke (oppkrav)

Denne tjenesten bruker vi når privatpersoner bestiller varer.Pakken hentes på Post i Butikk, Postkontor eller i automat. Mottaker kvitterer og betaler varen (unntak for automat).

Priser

Prisene varierer etter hvor pakken skal sendes i landet. Bedriftspakke ( bedrifter ) og klimanøytral servicepakke ( privatpersoner ) er den rimeligste løsningen. Ekspress frakt er betydelig dyrere, men hvis det haster med å få varen, så er dette det raskeste alternativet. 

Beskrivelse av frakt på faktura/ordregrunnlag

Vi skal alltid ha den gamle turboen i retur ( utenom racingturboer ), så for å gjøre det enkelt for deg som kunde, sender vi alltid med returlapp i esken. Vi fakturerer derfor frakt to ganger. Tur/retur.

For andre spørsmål om frakt. Vennligst trykk på knappen under

Min konto
Hjem
0

På dette søket fant vi dessverre ikke noe. Hvis du søkte med oem-nummer, kan du prøve uten mellomrom. Fortsatt ikke noe? Send oss en forespørsel her, så kontakter vi deg raskt med pris og leveringstid på turbo

På dette registreringsnummeret kan det være forskjellige turboer. Søk på oem-nummer eller send oss en forespørsel her, så svarer vi deg raskt med pris og leveringstid på riktig turbo