Turbo1 AS

Industri / maskiner

Vi leverer fabrikknye originalturboer til det meste innen industri / lastebil / kompressorer og anleggsmaskiner

For å kunne levere riktig turbo så trenger vi enten et originalnummer på turboen ( kan leveres av merkeforhandler ), eller at du selv leser av nummeret som står på turboen. Under har vi listet opp en rekke turbofabrikater hvor vi viser hvor turbonummeret er skrevet. Har du dette nummeret, så kan du søke opp turbo øverst på siden vår. Finner du den ikke der, så send oss gjerne en prisforespørsel nedenfor.

Garrett

Garrett, turbonummer, originalnummer, turbo1, skilt, plate,

Borg Warner

Finn turbonummer, Borg Warner, KKK, finn originalnummer, bytte turbo, skilt, plate,

Holset

Finn turbonummer, Finn turbonummer Holset, turbo1, skilt, plate,

Mitsubishi

Finn turbo nummer, turbo1, skilt, plate,

Send oss en prisforespørsel på turbo her :

Min konto
Hjem
0
Telefonen er stengt i uke 28 og 29. Du kan fremdeles sende e-post til info@turbo1.no eller bestille direkte i nettbutikken.

sending av fabrikknye og reman turboer, samt vakumklokker, gjøres 10 og 15 Juli. bestilling må være gjort senest 2 dager før. Overhalte bytteturboer vil ikke kunne bli sendt før i uke 30.

På dette søket fant vi dessverre ikke noe. Hvis du søkte med oem-nummer, kan du prøve uten mellomrom. Fortsatt ikke noe? Send oss en forespørsel her, så kontakter vi deg raskt med pris og leveringstid på turbo

På dette registreringsnummeret kan det være forskjellige turboer. Søk på oem-nummer eller send oss en forespørsel her, så svarer vi deg raskt med pris og leveringstid på riktig turbo