Turbo1 AS

Marine

Vi leverer overhalte og fabrikknye bytteturboer til det meste innen marine

Marineturboer lever som regel i et tøft miljø med saltvann osv. Dette gjør at eksoshuset ruster fortere enn normalt. De fleste som ser seg nødt til å bytte turbo , opplever at fartøyet begynner å få mindre eller liten effekt. Da har det ofte rustet såpass mye på eksos-ut siden av turboen så “viftene” ikke går rundt lenger.

For å kunne levere riktig turbo så trenger vi enten et originalnummer  eller turbonummer. Dette får du av merkeforhandler eller du kan leser av nummeret som står på turboen. Har du dette, så kan du søke på nummeret her å kjøpe turboen gjennom vår nettbutikk. Under har vi listet opp vanlige turbofabrikater som viser hvor turbonummeret er skrevet. 

Garrett

Garrett, turbonummer, originalnummer, turbo1, skilt, plate,

Borg Warner

Finn turbonummer, Borg Warner, KKK, finn originalnummer, bytte turbo, skilt, plate,

Mitsubishi

Finn turbo nummer, turbo1, skilt, plate,

IHI

Turbonummer på skilt, turbo1, skilt, plate,

Marineturbo i nettbutikken

Send oss en prisforespørsel på turbo her :

Min konto
Hjem
0
Telefonen er stengt i uke 28 og 29. Du kan fremdeles sende e-post til info@turbo1.no eller bestille direkte i nettbutikken.

sending av fabrikknye og reman turboer, samt vakumklokker, gjøres 10 og 15 Juli. bestilling må være gjort senest 2 dager før. Overhalte bytteturboer vil ikke kunne bli sendt før i uke 30.

På dette søket fant vi dessverre ikke noe. Hvis du søkte med oem-nummer, kan du prøve uten mellomrom. Fortsatt ikke noe? Send oss en forespørsel her, så kontakter vi deg raskt med pris og leveringstid på turbo

På dette registreringsnummeret kan det være forskjellige turboer. Søk på oem-nummer eller send oss en forespørsel her, så svarer vi deg raskt med pris og leveringstid på riktig turbo